Učenci Osnovne šole Prežihovega Voranca Ravne na Koroškem in njihovi mentorji pred vstopom v prvo pričakovano adventno nedeljo in praznični december popestrili dogajanje na ravenski tržnici

V soboto, 26. 11. 2022, pred prvo adventno nedeljo, so otroci skupaj s svojimi mentorji na ravenski tržnici pripravili praznično stojnico. Na njej so učenci ponujali svoje izdelke, ki so jih izdelali pri pouku ter pri različnih interesnih dejavnostih. Obiskovalci so lahko kupili adventne venčke, voščilnice, novoletne okraske in aranžmaje. Folklorna skupina OŠ Prežihovega Voranca pod mentorstvom Tanje Mavrel in Lucije Gorjup je praznično obarvano vzdušje obogatila še s kratkim spremljevalnim programom. 

Dogodek kot tak sporoča, kako pomembno je druženje, sodelovanje, povezovanje in pomoč, saj so vsi prispevki, ki se zberejo na bazarju, namenjeni v šolski sklad. S tem dogodkom smo šolski sklad obogatili za 758,83 €.

Prežihovci se ob tej priložnosti zahvaljujemo vsem, ki ste nam pomagali, obiskovalcem, staršem, učencem, mentorjem, zaposlenim, Občini Ravne na Koroškem in ZKŠTM Ravne. Vse te drobne stvari netijo iskrice v otroških očeh, pričarajo radost in smeh. V prihajajočem letu vam želimo veliko takšnih trenutkov!

V naslednjem tednu pa bo božično-novoletna stojnica potekala od ponedeljka, 5. decembra do četrtka, 8. decembra v avli naše šole. Tudi tokrat bo stojnica praznično zasijala z izdelki naših ustvarjalnih učencev in učiteljev. Verjamemo, da bo zadišalo tudi po prazničnih piškotih.

Vabljeni na našo stojnico!

GALERIJA SLIK

Zapisala Nina Vidovič in tim za pripravo.